Coatingvloer

Algemene informatie over coatingvloeren

Over het algemeen zijn coatingvloeren niet dikker dan 1 mm. Voordat er een coatingvloer wordt aangebracht, is het belangrijk dat er gekeken wordt naar een paar belangrijke zaken. Het gaat hier om reparaties, voorbehandeling en uiteraard moet er een keuze gemaakt worden in de soort vloer. Voor de uitvoering van de coatingvloer is het belangrijk om de maximale levensduur van de uitgekozen vloer te bepalen.

Vraag offerte aan  Neem contact op >>

vakkundinge plaatsing van uw coatingvloer

Als u uw vloer coating wilt uitbesteden aan Baas Coatingvloeren, maakt u een verstandige keuze. Het coaten van een vloer is een nauwkeurig process. Wij raden het daarom af om zelf een coatingvloer te leggen. Wij gaan nauwkeurig te werk; beginnende met het voorbereiden van uw ondergrond. Daarna wordt de coating in dunne lagen aangebracht, waar er extra wordt gelet op egaal coaten. Uw vloer coating uitbesteden scheelt u dus aanzienlijk veel tijd! Bij Baas Coating liggen uw belangen voorop, wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat u een minimale werkonderbreking heeft tijdens het leggen van de vloer.  

welke coatingvloer is geschikt?

Er zijn een aantal verschillende coatingvloeren op de markt. Welke coatingvloer u nodig heeft, ligt aan de ruimte waar u deze wil gaan laten leggen. De slijtvaste en duurzame vloeren zijn over het algemeen geschikt voor garages, werkplaatsen, productie-en magazijnruimten, galerijen, winkels, showrooms en stallen. Ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan hygiëne, chemische resistentie, veilige werkplek en slijtvastheid. Wij maken veel gebruik van epoxy coating vloeren, deze zijn namelijk erg geschikt voor plekken waar veel met chemicaliën wordt gewerkt. Daarnaast zijn deze vloeren ook geschikt voor decoratief gebruik. Wij bieden ook de safetycoat coatingvloer en de alco WE coating aan. 

Baas coatingvloeren is gespecialiseerd in vloeren van 100m2 t/m 500m2 en groter. Hoe hoger het aantal m2, hoe scherper de m2 prijs wordt. Bent u benieuwd naar ons werk? Wij stellen ons portfolio beschikbaar, dus neem gerust een kijkje! Als u uw keuze al heeft gemaakt, staan onze specialisten voor u klaar voor advies op maat. 

Vraag offerte aan  Neem contact op >>

Neem contact op!

Wilt u meer informatie over onze diensten of een afspraak maken voor een offerte? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.