Over Ons

Baas coatingvloeren is een samenwerking tussen verschillende, gespecialiseerde bedrijven die het allerbeste product willen leveren. Na jarenlang samen te werken met elkaar, weet Baas coatingvloeren wat er te wachten staat op het gebied van coatingvloeren en schoonmaakproducten.

Baas coatingvloeren werkt uitsluitend met producten van Alco Cleaners & Coatings. Zo kunnen wij garanderen dat het juiste product in elke situatie wordt toegepast.

Mijn naam is Olaf Baas de oprichter van Baas coatingvloeren. Na jaren lange ervaring in schildertechnieken van huizen en boten ben ik mij de laatste 8 jaar gaan bezighouden met Epoxy coatingvloeren. Het geeft mij een kick om te zien dat grote ruimtes een directe metamorfose ondergaan. Ook vind ik het belangrijk dat er door ons werk een prettige en veilige werkvloer word gecreëerd.

Vraag offerte aan  Neem contact op >>

Professionele opleiding

Daarnaast hebben wij vaste applicateuren door heel Nederland zitten. Alle applicateuren worden professioneel getraind en opgeleid door Olaf Baas, eigenaar van Baas coatingvloeren. Ze worden klaar gestoomd om het beste product bij de klant af te leveren. Op deze manier zorgen wij er voor dat overal in Nederland dezelfde visie wordt gedeeld.

Overal in Nederland kunnen wij u het beste advies en product leveren. De applicateuren van Baas coatingvloeren kennen het product en weten wat de vereiste zijn om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen, schoonmaken en het schuren van coatingvloeren.

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zeggen altijd: U kunt het maar één keer goed doen!

Vraag offerte aan  Neem contact op >>

Neem contact op!

Wilt u meer informatie over onze diensten of een afspraak maken voor een offerte? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.