Partners

Baas coatingvloeren is een overkoepelende organisatie die zowel zelf coatingvloeren aanbrengt, maar ook werk uit besteed aan vaste partners. Baas coatingvloeren werkt uitsluitend samen met specialisten op hun vakgebied. Op deze manier kan Baas coatingvloeren garanderen dat er altijd een top product wordt afgeleverd. 

Vraag offerte aan  Neem contact op >>

Alco Cleaners & Coatings levert al meer dan 30 jaar reinigings- en onderhoudsproducten, smeermiddelen en epoxy vloercoatings voor de professionele eindgebruiker. Alco staat voor het leveren van kwaliteitsproducten, het geven van advies op maat, een persoonlijke benadering en een snelle levering. Door haar uitgebreide assortiment heeft Alco brede ervaring in vele branches. Duizenden mensen werken dagelijks met Alco producten.
Alco Cleaners & coatings
Schoonmaakbedrijf Primeur Leek, richt zich op het specialistisch reinigen en onderhouden van zowel particuliere als zakelijke objecten. Ons team van gecertificeerde specialisten staat altijd klaar om u de klantenservice en kwaliteit te bieden die u van een schoonmaakbedrijf mag verwachten. Wij zeggen niet voor niets; "de Primeur, stelt u nooit teleur".
Schoonmaakbedrijf de Primeur