Partners

Baas coatingvloeren is een overkoepelende organisatie die zowel zelf coatingvloeren aanbrengt, maar ook werk uit besteed aan vaste partners. Baas coatingvloeren werkt uitsluitend samen met specialisten op hun vakgebied. Op deze manier kan Baas coatingvloeren garanderen dat er altijd een top product wordt afgeleverd.

Alco Cleaners & Coatings levert al meer dan 30 jaar reinigings- en onderhoudsproducten, smeermiddelen en epoxy vloercoatings voor de professionele eindgebruiker. Alco staat voor het leveren van kwaliteitsproducten, het geven van advies op maat, een persoonlijke benadering en een snelle levering. Door haar uitgebreide assortiment heeft Alco brede ervaring in vele branches. Duizenden mensen werken dagelijks met Alco producten.
Alco Cleaners & coatings
Peter van Huenen en Zn. is, zoals de naam al aangeeft, een familiebedrijf. Zij hebben ruim 40 jaar ervaring in de schildersbranche. Peter begon, na lange tijd ervaring in loondienst te hebben opgedaan, in 1999 voor zichzelf. Zijn kwaliteiten als onderhoudsschilder in combinatie met mond-tot-mond-reclame door zijn vele tevreden klanten maakten dit tot een succes. Hoewel hij ooit als schilder begon, heeft hij zich door de jaren heen bekwaamd in tal van aangrenzende vakgebieden, zoals behangwerk, coatings, brandvertragend materiaal aanbrengen etc.
Peter van Huenen
Schoonmaakbedrijf Primeur Leek, richt zich op het specialistisch reinigen en onderhouden van zowel particuliere als zakelijke objecten. Ons team van gecertificeerde specialisten staat altijd klaar om u de klantenservice en kwaliteit te bieden die u van een schoonmaakbedrijf mag verwachten. Wij zeggen niet voor niets; "de Primeur, stelt u nooit teleur".
Schoonmaakbedrijf de Primeur