Werkplaats epoxy coatingvloeren

Bent u op zoek naar epoxy coating vloeren voor op uw werkplaats? Een goede werkplaatsvloer coating is een investering waar jarenlang plezier aan kan worden beleefd. Het moet bestand zijn tegen verschillende vormen van belasting en robuust zijn om de werkzaamheden aan te kunnen. Er zijn een aantal minimale eisen op de werkvloer, één van deze is dat de aanlegde vloer bestand is tegen zware mechanische en chemische belasting. Bij baas coatingvloeren zorgen wij voor een optimale werkplaats epoxy coating vloer. Ook specialiseren wij ons in safetycoat coating vloeren en de reparatie van beton

Voordelen epoxy coatingvloer

Een werkplaats met een epoxy coatingvloer moet naadloos worden aangelegd, en is dus vloeistofdicht. Dit is vooral belangrijk als er met chemische vloeistoffen wordt gewerkt. Daarnaast is het ook mogelijk om een antislip laag aan te leggen. Zo kunnen alle medewerkers veilig te werk gaan en wordt de vloer niet glad als deze nat is. Aan een epoxy coatingvloer zitten verschillende voordelen, en we hebben deze voor u op een rij gezet:  

  • De epoxy coatingvloer geeft een mooie uitstraling aan uw bedrijfspand. Naast dat de coatingvloer op de werkplaats kan worden gebruikt, is deze ook zeer geschikt voor in de garage en in verschillende woonruimtes. 
  • De vloer is geschikt voor vloerverwarming. U hoeft dan geen radiatoren op de werkvloer aanwezig te hebben. De vloer is dus ook gelijk super duurzaam.
  • Doordat de epoxy coatingvloer naadloos is, is deze ook erg makkelijk om schoon te maken. Weer een voordeel voor hygiëne op de werkvloer.
  • Ten slotte is de epoxy coatingvloer makkelijk aan te leggen, stootvast en vochtdicht. Dat is wel zo prettig!

 

Als u enthousiast bent geworden naar onze epoxy coating vloeren kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen, om te kijken of de coatingvloer in uw plaatje past. Twijfelt u nog? Neem dan een kijkje in ons portfolio, waar verschillende coatingvloeren staan afgebeeld. Wij leveren ook andere diensten zoals reparatie van beton of het aanleggen van een safety coat vloer. We helpen u graag verder!

Coating vloeren

Coating vloeren

Lees meer

WE coatingvloer

WE coatingvloer

Lees meer

Safteycoat coatingvloer

Safteycoat coatingvloer

Lees meer

Fastcoat belijningen

Fastcoat belijningen

Lees meer

Reparaties beton

Reparaties beton

Lees meer

Voorbehandeling van vloeren

Voorbehandeling van vloeren

Lees meer

Vloerreiniging

Vloerreiniging

Lees meer

Producten

Producten

Lees meer
coatingvloer6

Werkplaatsvloer coaten met epoxy

Voor het coaten van een werkplaatsvloer wordt er gebruik gemaakt van epoxy coatings. Met epoxy coatings kan de vloer worden beschermd tegen vloeistoffen, water of zware, mechanische belasting. Daarnaast beschermt de werkplaatsvloer ook tegen statische elektriciteit.

Op werkplaats coatingvloeren waar wordt gewerkt met elektronische apparatuur, kan een speciale epoxy coating worden aangelegd. Deze wordt voorzien van afvoerpunten onder de vloer, en zo wordt de ontlading tussen vloer en machine of mens en apparatuur geneutraliseerd.

Renovatie van werkplaatsvloeren

Voordat we te werk gaan, kijken we eerst naar de conditie van de huidige werkplaatsvloer. Er wordt gekeken naar reparaties, voorbehandeling en de keuze van de coatingvloer.

Met al deze informatie wordt er een advies uitgeschreven. Hiermee kunt u afwegen welke reparaties nodig zijn. In sommige gevallen is alleen de topcoating aan vervanging toe, en bij andere meer zwaardere werkzaamheden. Zo wordt de maximale levensduur voor een coatingvloer bewerkstelligd.

Vraag het de specialist!

Meer informatie over werkplaats coatingvloeren of over onze andere diensten? Of wilt u een afspraak maken voor een offerte? Laat uw gegevens achter of bel naar 0229-22 80 42. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Blog 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur

Lees verder »

Blog 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur

Lees verder »

Blog 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur

Lees verder »

Professionaliteit, kwaliteit, goed advies en 110% inzet voor uw coatingvloer.

Partners

Baas coatingvloeren is een overkoepelende organisatie die zowel zelf coatingvloeren aanbrengt, maar ook werk uit besteet aan vaste partners. Baas coatingvloeren werkt uitsluitend samen met specialisten op hun vakgebied. Op deze manier kan Baas coatingvloeren garanderen  dat er altijd een top product word afgeleverd

Alco Cleaners & Coatings levert al meer dan 30 jaar reinigings- en onderhoudsproducten, smeermiddelen en epoxy vloercoatings voor de professionele eindgebruiker. Alco staat voor het leveren van kwaliteitsproducten, het geven van advies op maat, een persoonlijke benadering en een snelle levering. Door haar uitgebreide assortiment heeft Alco brede ervaring in vele branches. Duizenden mensen werken dagelijks met Alco producten.
Peter van Huenen en Zn. is, zoals de naam al aangeeft, een familiebedrijf. Zij hebben ruim 40 jaar ervaring in de schildersbranche. Peter begon, na lange tijd ervaring in loondienst te hebben opgedaan, in 1999 voor zichzelf. Zijn kwaliteiten als onderhoudsschilder in combinatie met mond-tot-mond-reclame door zijn vele tevreden klanten maakten dit tot een succes. Hoewel hij ooit als schilder begon, heeft hij zich door de jaren heen bekwaamd in tal van aangrenzende vakgebieden, zoals behangwerk, coatings, brandvertragend materiaal aanbrengen, etc.
Schoonmaakbedrijf Primeur Leek richt zich op het specialistisch reinigen en onderhouden van zowel particuliere als zakelijke objecten. Ons team van gecertificeerde specialisten staat altijd klaar om u de klantenservice en kwaliteit te bieden die u van een schoonmaakbedrijf mag verwachten. Wij zeggen niet voor niets; "de Primeur, stelt u nooit teleur".