Werkwijze

Wanneer u kiest voor een coatingvloer, dan is de werkwijze heel erg belangrijk. Voor de hechting is het belangrijk dat de vloer goed wordt gelegd. Geen goede hechting is een slechte coatingvloer. Wij van Baas coating vloeren richten ons op een goede voorbehandeling zodat u een optimale hechting heeft voor uw coatingvloer.

Wanneer u contact met ons opneemt, kijken wij eerst in welke regio in Nederland u bent gevestigd. Vervolgens nemen wij telefonisch contact op om te informeren waar u precies naar op zoek bent. Op basis van deze gegevens kunnen wij een afspraak maken om uw vloer of situatie te bekijken.

Wanneer wij genoeg informatie hebben, geven wij een advies op maat en krijgt u een gepaste offerte. Bij akkoord op deze offerte, zullen wij een afspraak met u inplannen. Hierbij proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden dat het voor het bedrijf zo soepel mogelijk verloopt en dat het bedrijf zo min mogelijk stil ligt. Voor het aanbrengen van de vloer staan wij 24/7 voor u klaar.

Vraag offerte aan  Neem contact op >>

Onze werkwijze

Onze werkwijze is altijd hetzelfde:

  1.  De vloer ontvetten met een sterke ontvetter. Dit zorgt voor een schone werkvloer.
  2.  Schuren met het juiste product. Over het algemeen is dit altijd met Diamant. Dit  zorgt voor een open structuur zodat de coating goed kan hechten aan het beton. Voor egaline en zandcement gebruiken wij graniet. Dit zorgt er voor dat er minder diepe krassen komen tijdens het schuren.
  3. De eerste laag coating brengen wij verdund aan zodat de coating goed in het beton trekt.
  4. De toplaag wordt binnen 24 uur na het aanbrengen van de eerste laag aangebracht. Dit zorgt voor een chemische hechting.

Vraag offerte aan  Neem contact op >>

Neem contact op!

Wilt u meer informatie over onze diensten of een afspraak maken voor een offerte? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.